магазин

3 Вида EU/JP/US Миене с Високо Налягане 1Л 6-9.2 Бар Преносим Автомобилен салон и Екстериор Инструмент за Дълбоко Почистване на Пяна За почистване на Автомобили

Rating
32.61лв. 24.14лв.





Характеристики на един Напълно нов и висок клас, Подходящи за почистване на тапицерията на колата кожа, кожена тапицерия на автомобила, таблото, волана, панелите на вратите, килими, постелки, на покрива на колата, на повърхността на двигателя, на повърхността на гуми, на повърхността на колелото.Водосберегающий ключ, лесен за управление.Отличаващ се с четка за лесно почистване тясна междина на машина, свързана с източник на въздух, който причинява висока скорост на въртене на кръгла тръба вътре раструба очистительной машина с налягане от 6-9 2 Бар.Центробежная сила в резултат на въртене откачивает въздух в центъра и се образува мощен въздушен поток за пръскане с препарат.Распыленное препарат за почистване прикачена към боядисани части напълно да се отделят молекули петна от повърхността на детайла.

Техническа спецификация: Материал: ABS + алуминиева сплав Работно налягане: 6-9,2 бара Работна температура: 10-40 градушка Inter размер:1/4" Размер на опаковката: 30 * 26 * 12 см / 11.8* 10.2* 4.7 в Опаковка Тегло: 748 g / 1,6 л

Забележка : ( този комплект за почистване на пистолет не съдържа специален неутрално почистващо разтвор.Такъв неутрален разтвор може да се купи в професионалните магазини почистващи препарати за автомобили.И този продукт е само почистване на пистолет, а не пяна за пистолет.)

Съдържание на пакета 1*Комплект Пистолет за почистване на превозното средство 1*Четка

1.Ние приемаме Alipay, West Union, TT.Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2.Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

3.Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за Плащане, която трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

1.Ние гарантираме превозва стоки извън плащане в рамките на 24-72 часа след потвърждаване на обезщетение с изключение на празника.

2.Ние ще достави поща на Китай,HKpost EMS,DHL,Fedex,по ваш избор като направите поръчка поръчки .

3.Ако не се получи стоката през 45 дни,моля не се колебайте да се свържете с нас.

Ние ще положим всички усилия, за да реши този проблем.

4.Ние не носим отговорност за забавянията,причинени от митническите, вносни мита,данъци или други митнически такси.

1.Всички детайли са гаранция 1 година.АКО покупката не отговаря на суровините качество, не отговаря на предназначение или не отговаря на описанието, можем да сме сигурни, че вашите проблеми ще бъдат решени .

2.За погрешно изпратени стоки, моля свържете се с нас в рамките на 48 часа след раждането.

Ние организираме доставка на подходящи стоки или ще възстановим цялата си плащат.

3.За дефектни или дефектни продукти,моля,направете снимки или видеоклипове, ние би отново са изпратени или да върнат парите след потвърждение.

1.Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента!

Обратната връзка е много важна.

2.Ние ви молим да се свържете с нас веднага, ПРЕДИ да ни дадете неутрална или отрицателна обратна връзка, за да можем да задоволително решаване на вашите проблеми.

3.It невъзможно за решаване на въпроси, ако за тях не знаем!Така че, моля, свържете се с нас по всички въпроси.Благодарим ви!

  • Вид дръжка: Вид на пръста
  • Материал дюзи: Инженеринг пластмаса
  • Тип на пръскане с вода: Воден Стълб
  • Произход: CN(Origin)
  • търговска марка: ЛИПИ
  • Материал на корпуса: Сплав
  • код: 22536
  • Материал интерфейс: Сплав