Горещи продажба 10 бр. бели страусовые пера 6-8 см/15-20 см Коледа, рожден Ден, Сватба направи си САМ Украса плюмы

Описание на продукта

Материал: страусиные пера

Размер: 6-8 см/15-20 см

Цвят: Бял

Количество: 10шт

Условия: 100% чисто нов и високо качество

Употреба: може да се използва за сценични представления, сватбени бижута, маскарадов, аксесоари за дома, аксесоари, дрехи, съдове и така нататък!Направи си САМ бижута и аксесоари!

Доставка

1. Стоки се изпращат след получаване на плащането.

2. Международна доставката може да отнеме до 20 работни дни.

3. Моля, проверете дали вашият адрес за доставка внимателно, преди да плати, той не може да бъде променен, ако поръчката е завършена.

4. Ако имате нужда от по-кратък период от време, моля, свържете се с нас, ние можем да изпратим чрез DHL/UPS/EMS и всички други куриери, които ви харесват, но трябва да заплати допълнителните разходи по доставката.

Проблеми с размера или засаждане

Размери илюстрирани специфични измерения в подробни спецификации.Моля, проверете спецификациите, преди да направите поръчка.Обикновено допустимите разлики в размер на съставляват около 0,5 см в измерването.Ако откриете,че размерът на изделия да не идва, можете директно да се свържете с нас.

Несъответствие на цветовете

Разликите в цвета могат да бъдат причинени от някои други причини,като отражение на цветовете на монитора,на осветлението, фона и т.н. все пак ,ако смятате,че полученият продукт е грешен цвят, моля свържете се с нас, за да научите дали е възможно връщане или възстановяване.

Коментари

Вашето удовлетворение и положителни коментари са много важни .Моля, оставете положителна оценка, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги,моля, свържете се с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.Ние ще направим всичко възможно за решаване на всички проблеми и ще ви предоставим най-доброто клиентско обслужване.Благодарим ви!

  • Модел: Боядисани
  • Брой: 10 бр.
  • Воспользуйся: Сватба, Парти, Обличане
  • Произход: CH(Произход)
  • Материал: Страусиное перо
  • търговска марка: YY- "теско"
  • номер на модела: 6-8 см/15-20 см